Rukka Energater GTX får prestisjefylt designpris

19.01.2017

 

Rukkas Energater GTX er en premium adventure tekstildress som tilbyr ekstremt god værbeskyttelse, høy sikkerhet og er meget komfortabel i bruk. Dressen har også et nyskapende design, noe som har ført til at den er blitt tildelt den ettertraktede GOOD DESIGN prisen av det verdensberømte museet Chicago Athenaeum.

 

Dette museet er anerkjent for sin kunnskap om arkitektur og design og deler blant annet ut GOOD DESIGN prisen i forskjellige kategorier. Prisen er ikke bare blant de mest ettertraktede å sikre seg – den er også en av de eldste i bransjen.

 

Flere tusen produkter fra til sammen 55 land deltok i konkurransen om de forskjellige prisene i 2016, og Rukka Energater GTX var det eneste MC-relaterte produktet som ble belønnet med pris. I tillegg til anerkjennelsen betyr det også at Rukka Energater GTX blir en del av museets permanente utstilling. Rukka fortjener gratulasjoner – denne anerkjennelsen henger høyt!

 

Rukka importeres til Norge av Spare Parts Service AS.

 

Basert på pressemelding.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.