Sena Ride Connected App


Sena har nettopp lansert en ny og gratis app: Ride Connected App for smarttelefoner med iOS eller Android operativsystemer. Hvis du bruker et Sena-produkt lar Sena Ride Connected App deg bruke telefonen din som sender og mottaker ved intercom. Det brukes datatrafikk på mobiltelefonene for å formidle intercom samtaler, men bytebruken er ekstremt lav, så du får neppe problemer med abonnementet.

Sena Ride Connected App har flere fordeler: Problemer med rekkevidde eksisterer ikke så lenge det er datadekning på telefonene, du kan bygge store intercomgrupper dersom dere er mange som kjører mange sammen og resten av gruppa kan fortsette sin samtale som før selv om en deltaker melder seg ut.

Appen fungerer kun sammen med Sena Headset, og nedlastingen er GRATIS!!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg