Custom à la Japan


Custom er in for tiden. I en verden der motorsykler blir mer og mer lik hverandre, er det et økende behov for å personalisere, sette sitt bumerke på, bli lagt merke til eller hva enn motivasjonen måtte være.

Svært ofte er det amerikanske sykler som customiseres, og mange av dem er svært elegant utført. Det hører imidlertid til sjeldenhetene å se klassiske BMW customisert slik at de både er lekre og ser moderne ut. Det japanske customfirmaet (aner vi en selvmotsigelse her: Customfirma?) Ritmo Sereno spesialiserer seg på twinmotorer og boksere i særdeleshet.

Men det er ikke bare BMW de jobber med – de har også brukt kreativiteten på Moto Guzzi og BSA. Bildene viser tydelig hva filosofien er: Beholde de viktigste elementene av standardutseendet, slik at syklene er umiddelbart gjenkjennelige, men gi syklene moderne look og teknologi.

Vi synes våre japanske venner er dyktige, og hvis du har lyst til å se mer finner du rikelig bilder på deres hjemmeside: www.ritmo-sereno.com/customfile (åpner i ny fane).

Eneste ulempe er at teksten er på japansk.

Ta det som en utfordring!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.