Turtips for neste sommer


Av og til kan det være vrient å se på et kart og finne ut av hvordan en egentlig skal planlegge en tur. Dersom lysten står til praktveier i majestetiske fjell er Alpene det beste Europa har å by på, enten de nå ligger i Sveits, Italia eller Frankrike. Men så er spørsmålet: Hvilke av de utrolig mange flotte veiene skal en velge, og hvor skal en få informasjon?

Vi i MC-avisa har selvfølgelig brukt mengder av timer på å planlegge turer og har funnet at et av de beste hjelpemidlene er den tyske nettsiden www.alpentourer.de.

Moderatorer for siden er et tysk par, Dietrich og Corinne, og på nettsiden har de samlet all info du noen gang måtte trenge.

Du kan velge mellom engelsk og tysk språk, og siden kan by på en oversikt over samtlige av de populære passene, komplett med kartskisser som viser hvordan de er plassert innbyrdes.

Selve passtoppen er vanligvis presentert med en panoramafilm. Du finner også rikelig bildemateriale, omtale av passene komplett med detaljer og vanskelighetsgrad og turforslag - siden er kort sagt et oppkomme av verdifull info.

Derfor - hvis du har planer om en alpetur til sommeren: Bruk tid på www.alpentourer.de. Du kommer ikke til å angre på det!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg