Evel Pie, Las Vegas


Som en aldri så liten oppfølger til vår artikkel om legendariske Evel Knievel, kan vi fortelle at dersom du av en eller annen grunn skulle havne i Las Vegas, kan du besøke en noe spesiell pizzeria som har det velklingende navnet Evel Pie.

Restauranten er dedikert minnet om Evel Knievel og er startet i samarbeid med Evels eldste sønn Kelly. Restaurantens tema er selvfølgelig det noe utagerende livet til stunthelten og over disken henger det et digert lysskilt som oppfordrer: "LIVE HARD, RIDE FAST, EAT PIZZA".

Sjappa er laget etter modell av pizzarestauranter på 70-tallet, og innredningen gjør at du føler deg som deltager i en av heltens drømmer. Et flipperspill med Evel Knievel-tema er på plass, det samme er en Knievel-aktig motorsykkel som fungerer som en statisk steilemaskin. Restauranten er også full av memorabilia med tilknytning til helten – bare så du ikke skal ha mulighet til å glemme hvor du er.

Menyen! Vel - du kan jo bestille en sak med det velklingende navnet "World Famous Snake River Special" som har jalapenopølse laget av klapperslange, løk, paprika og hvitløk. Trenger du å skylle den ned, kan du bestille øl servert i en styrthjelm. Som du forstår er dette ei sjappe i beste amerikanske tradisjon – komplett med diskret antydet tema og faktaorientert markedsføring. Titt innom hvis du er der og føler deg vågal!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg