Evel Pie, Las Vegas


Som en aldri så liten oppfølger til vår artikkel om legendariske Evel Knievel, kan vi fortelle at dersom du av en eller annen grunn skulle havne i Las Vegas, kan du besøke en noe spesiell pizzeria som har det velklingende navnet Evel Pie.

Restauranten er dedikert minnet om Evel Knievel og er startet i samarbeid med Evels eldste sønn Kelly. Restaurantens tema er selvfølgelig det noe utagerende livet til stunthelten og over disken henger det et digert lysskilt som oppfordrer: "LIVE HARD, RIDE FAST, EAT PIZZA".

Sjappa er laget etter modell av pizzarestauranter på 70-tallet, og innredningen gjør at du føler deg som deltager i en av heltens drømmer. Et flipperspill med Evel Knievel-tema er på plass, det samme er en Knievel-aktig motorsykkel som fungerer som en statisk steilemaskin. Restauranten er også full av memorabilia med tilknytning til helten – bare så du ikke skal ha mulighet til å glemme hvor du er.

Menyen! Vel - du kan jo bestille en sak med det velklingende navnet "World Famous Snake River Special" som har jalapenopølse laget av klapperslange, løk, paprika og hvitløk. Trenger du å skylle den ned, kan du bestille øl servert i en styrthjelm. Som du forstår er dette ei sjappe i beste amerikanske tradisjon – komplett med diskret antydet tema og faktaorientert markedsføring. Titt innom hvis du er der og føler deg vågal!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.