Evel Pie, Las Vegas

14.12.2016

 

Som en aldri så liten oppfølger til vår artikkel om legendariske Evel Knievel, kan vi fortelle at dersom du av en eller annen grunn skulle havne i Las Vegas, kan du besøke en noe spesiell pizzeria som har det velklingende navnet Evel Pie.

 

Restauranten er dedikert minnet om Evel Knievel og er startet i samarbeid med Evels eldste sønn Kelly. Restaurantens tema er selvfølgelig det noe utagerende livet til stunthelten og over disken henger det et digert lysskilt som oppfordrer: 
"LIVE HARD, RIDE FAST, EAT PIZZA".

 

Sjappa er laget etter modell av pizzarestauranter på 70-tallet, og innredningen gjør at du føler deg som deltager i en av heltens drømmer. Et flipperspill med Evel Knievel-tema er på plass, det samme er en Knievel-aktig motorsykkel som fungerer som en statisk steilemaskin. Restauranten er også full av memorabilia med tilknytning til helten – bare så du ikke skal ha mulighet til å glemme hvor du er.

 

Menyen! Vel - du kan jo bestille en sak med det velklingende navnet "World Famous Snake River Special" som har jalapenopølse laget av klapperslange, løk, paprika og hvitløk. Trenger du å skylle den ned, kan du bestille øl servert i en styrthjelm. Som du forstår er dette ei sjappe i beste amerikanske tradisjon – komplett med diskret antydet tema og faktaorientert markedsføring. Titt innom hvis du er der og føler deg vågal!

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif