BSA à la Bezzi


Italienske Oberdan Bezzi er en frittstående italiensk designer som har en mengde konseptsykler å vise til. En titt på hjemmesiden, www.coroflot.com/obiboi, sier mer enn ord. Etter at Mahindra skaffet seg rettighetene til BSA, har Bezzi gått i tenkeboksen for å prøve å finne ut hvordan Mahindra bør håndtere enn relansering av det tradisjonsrike merket.

Designet, som han kaller BSA Victor 355, er sterkt inspirert av BSA Victor – sykler som igjen hadde bakgrunn i BSAs fremgangsrike VM-vinnende motocross maskiner. Han foreslår at fabrikken begynner med en modell som ikke er teknisk krevende, men som har alt utstyr som trenges for å gjenvinne sin fortjente plass i markedet. Han føler det er viktig å ta vare på de viktigste designfaktorene som kjøpere fant attraktive da de opprinnelige syklene ble laget, og han har derfor tatt fram en modell som er en klassisk retro scrambler med en ensylindret 4-takter på ca 350 ccm og med toppspesifiserte bremser og fjæringskomponenter.

Vi synes at Bezzi har gjort en suveren jobb med denne konseptstudien. Han har klart å kapre stilen fra 60-tallet og kombinere det med moderne teknikk på en måte som bare Triumph kan skryte av pr. dags dato. Det slår oss også hvor elegant den gamle BSA logoen er i all sin enkelhet! Mahindra bør kanskje ta en prat med Bezzi, for maken til vakker konsept er det lenge siden vi har sett! Attpåtil har han laget 3 varianter!!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.