Suzuki SV650 Scrambler


Suzuki er ikke kjent for å være kjappe med å kaste seg på de siste trendene. Av og til er de faktisk så trege at de ikke rekker det i det hele tatt! Det er derfor ikke til å undres over at de ikke er representert i retrobølgen som feier over mc-verdenen.

Men det kan kjapt endre seg. Franskmennene kan nemlig kjøpe en scramblerversjon av SV650! Egentlig er det bare en standardmaskin utstyrt med diverse ekstrautstyr som gjør at den skiller seg fra basismodellen, men resultatet er ganske tøft! Dekkene er Dunlop Mutant – de gjør sykkelen mer egnet til offroad. Styret er et bredere LSL, fothvilerne er kraftigere, framskjermen er en liten, kort aluminiumaffære og sykkelen har også radiatordeksler, lyktebeskytter, en liten vindskjerm, kjededeksel og et brunt sete med ribbemønster. Klikk her for å gå til Youtube-video om sykkelen (åpner i ny fane). Sykkelen selger for 7.999 Euro i La France og er ikke tilgjengelig andre steder. Men vi tror det er for å teste markedsresponsen, og at den blir å finne i resten av Europa i 2018 – forutsatt at franskmennene gir tilbakemelding som gjør at Suzuki tør ta steget fullt ut. Den som lever, osv...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg