Vanguard Roadster


La oss presentere det siste skuddet på den amerikanske MC-himmelen: Vanguard Roadster.

Vanguard Motorcycles, med base i New York, sier at dette er den første av tre modeller som for tiden er under planlegging. Vanguard ble stiftet av to herrer med tidligere tilknytning til Confederate Motorcycles: Edward Jacobs som var sjefsdesigner hos Confederate i 6 år og "serie-entreprenør" Francois-Xavier Terny.

Vanguards design er ikke mindre ukonvensjonelt enn Confederates, og bør kanskje beskrives med adjektiv ikke normalt forbundet med MC-design. Motoren er (selvfølgelig...) en 1917 cc S&S, og den har også funksjon som bærende element i rammen.

Uansett om du synes designet er tiltrekkende eller frastøtende må det innrømmes at mange detaljer viser forbløffende kreativitet og lekker utførelse.

Blant detaljene finner du et kamera som peker bakover og som sender bilde til det tablet-store displayet på styret og på den måten erstatter speilene. Bitte små LED lys sitter der hvor en normalt finner hovedlykten.

Prisen sies å bli 29.995,- USD, og det beskrives som et røverkjøp for en så oppsiktsvekkende maskin. Produksjonsstart er oppgitt til 2018.

Så da er det bare løp og kjøp for alle som elsker særpreget amerikansk MC-design. Stort mer særpreget enn dette kan det være vanskelig å finne.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg