Genette: Sesongoppkjøring


Pressemelding, Genette811:

"Med flotte treningsforhold og et like flott støtteapparat, er det ikke vanskelig å få på plass den motivasjonen som er nødvendig for å få den rette progresjonen i oppkjøringen mot kommende sesong.

Det går stadig fremover med håndleddskaden. Genette kan nå belaste den 100% over korte perioder, og alt føles rett og riktig inni hånden.

Oppkjøringen mot neste sesong har startet og det går etter planen. Genette tilbringer store deler av tiden i Belgia nå, og får den tiden hun trenger på motorsykkelen. Hun tester frem nye settinger på støtdempere og motor og er også her i rute.

Foredrag for Motorsportforbundet

I forbindelse med at Genette ble Årets Motorsportutøver 2015, ble hun i år oppfordret til å informere omkring sitt opplegg som motocrossutøver foran 2017 sesongen på årets motorsportkonferanse.

Genette hadde forberedt en presentasjon som gav et godt innblikk inn i den treningsfaglige delen av det som foregår under oppkjøringen mot 2017 sesongen.

Filminnspilling

"Now it´s dark " heter filmen som kommer på kinolerretet neste sommer, med den kjente regissøren Arild Østin Ommundsen.

Genette har i denne forbindelse hatt en liten "stand-in"-rolle for skuespiller Silje Salomonsen i en motorsykkelscene. Med parykk, og dessverre på en blå sykkel og med feil kjøreskjorte, har hun gjennomført diverse kjørescener med fullt filmcrew.

Nok en erfaring å ta med seg videre for Genette, som under selve innspillingen måtte hente frem hele spekteret av kjøreferdigheter for å få hele filmcrewet fornøyd.

Christians minnepris

Christian Rolid Flaten var en person og motocrossutøver som stod for usedvanlig flotte verdier og holdninger. Christian døde sommeren 2012, nesten 17 år gammel, etter langvarig kreftsykdom.

Gjennom de grunnleggende verdier som Christian stod for; idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet, hedres minnet om Christian og holder arven etter hans egenskaper levende. Familien ønsket samtidig å gi noe tilbake til det miljøet som Christian var så glad i, og dette er grunnlaget for Christians minnepris.

Det å motta denne prisen og dermed bli assosiert med Christians verdier, er så stort for Genette at det at det fort blir vanskelig å beskrive."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg