”Gekko” Haga trener med verdensmestere

02.12.2016

 

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga:

 

"– Når man er rundt på treningsområdet, treffer man de beste i verden, forteller far og trener Martin Haga. Sondre ”Gekko” Haga dro tirsdag til Spania på sin første trening som fabrikkfører. 

Forrige tirsdag dro Sondre ”Gekko” Haga for å begynne treningen som ny fabrikkfører for TRS Motorcycles. Syttenåringen dro til Navas, et lite stykke unna storbyen Barcelona, for å trene med sitt nye VM team, TRS Motorcycles. 

– Vi har hatt masse trening og besøkt fabrikken, og blitt kjent med mekanikere og de som eier fabrikken, forteller ”Gekko” Haga. 
– I tillegg har vi møtt Adam Raga, tidligere verdensmester og for tiden nr.2 i verden, så vi har fått mye hjelp av han, forteller ”Gekko” videre, som syntes det har vært over all forventning. 

Veldig fornøyd
Med som støttespiller til Spania var som alltid far og trener Martin Haga, som er enig med sønnen om oppholdet. 
– det har gått veldig fint, vi har blitt veldig godt ivaretatt på fabrikken og av alle som tok oss med rundt på treningsområdet. Det har vært helt supert, forteller en fornøyd Haga. 

– Når vi er i Spania reiser vi rundt på masse små områder og trener forskjellige plasser hver dag, så det er mye variasjon her, sier ”Gekko” Haga, som forteller at det kan bli mye av den samme treningen hjemme. 
– Vi merket at når vi kom på fabrikken så var det mye større apparat. Selv om det ikke er en så veldig stor fabrikk de har, er det likevel mye bedre tilbud her enn hos det forrige teamet vårt. I tillegg var vi nå i Barcelona, og Barcelona er på en måte Mekka for trialutøvere, det er der de beste i verden trener. Så når man er rundt på treningsområdet treffer du alle de beste i verden, forteller Haga.

Verdensmestere på samme trening
Med verdensmester Adam Raga på samme trening er det ikke unormalt å føle litt på presset. 
– Det er smigrende og spennende, men samtidig så blir man litt nervøs, forteller Haga. 
– En av de første dagene vi var her, ble Sondre spurt om han var nervøs. Da han svarte nei, fikk han tilbake at han måtte huske at det står to tidligere verdensmestere her, bare for å fyre han litt opp, ler Haga. – Han var visst ikke helt fornøyd med svaret han fikk.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.