Ural Pustinja II – inkludert vodka, tørrfisk og tyggegummi


Utdrag fra pressemelding fra Ural:

"Pustinja betyr ørken og denne Limited Edition modellen er beregnet på nettopp det. Den kan leveres med trekk på både bakhjul og vognhjul. Alle karosseri og chassisdeler er lakkert i ørkenbrunt mens motor og lydpotter er sorte. Felger og nav er brune mens eikene på alle 4 hjul (husk: Reservehjul!) er sorte. De grovknastede dekkene kommer fra Heidenau og den obligatoriske beskyttelsen foran lykten er på plass. Setene er ergonomisk perfekte og er kledd med brunt og sort trekk. Dette gjør at ørkenferden kan foregå i luksuriøs komfort.

Foran på sykkelen er det montert to stål bagasjekasser og bak i sidevognen finner du et førstehjelpsett som, i følge Ural, inneholder vodka, tørrfisk og tyggegummi. Men - opplaget av denne maskinen er begrenset: Kun 30 stykk til fordeling blant de europeiske forhandlerne.

For å runde av siterer vi mer fra Urals pressemelding på denne sykkelen: Vi sees i sandørkenen, steinørkenen, asfaltørkenen, isørkenen, snøørkenen, byørkenen, kaldørkenen, tåkeørkenen, Marsørkenen, vannørkenen (hvorfor ikke?), kystørkenen og tørrørkenen – verden over.

Ja, ja - de kan markedsføring, de gode russerne.

Men språkmektige er de ikke: Da vi spurte representanten på Milanomessen om Ural er Euro 4 godkjent forsto han plutselig ikke engelsk..."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.