Mulighet for ny asfaltbane i Vestre viken


Pressemelding: "– Motorsporten i de folkerike områdene i Buskerud, Telemark og Vestfold trenger en ny, stor asfaltbane. Vårt arbeid så langt viser at det er muligheter for å få til en ny asfaltbane for motorsport i Buskerud, Telemark og Vestfold, sier Knut Iver Skøien som leder arbeidsgruppen som har fått i oppdrag å utrede muligheten for en ny asfaltbane i Vestre Viken. Skøien forteller at det er Norges Bilsportforbund, Kongelig Norsk Automobilklubb, Norsk Motorklubb og Norges Motorsportsforbund som har tatt initiativ til dette arbeidet som ble igangsatt i fjor sommer. Arbeidsgruppen har i startfasen hatt kontakt med de aktuelle idrettskretser, motorsportsklubber som sitter på anlegg med det nødvendige utbyggingspotensiale og i tillegg har gruppen besøkt steder i de tre fylkene og som kan passe for et slikt anlegg. Anlegget krever betydelige arealer, og vil kreve betydelige investeringer. Samtidig vil det gi et enormt løft for motorsporten i vår region. Det vil også gi spennende muligheter for reiseliv og annen næringsutvikling. Det er derfor viktig at hele regionen med idrett, næringsliv og offentlige myndigheter, står sammen om et slikt prosjekt. Skøien forteller videre arbeidsgruppen vil avgi sin innstilling tidlig på nyåret. Arbeidsgruppen vil først samle alle involverte parter til et informasjonsmøte hos Statens vegvesen i Tønsberg onsdag 23. november. - Siden organisert motorsport er et viktig for trafikksikkerheten blant barn og ungdom, er også trafikksikkerhetsutvalgene i Buskerud, Telemark og Vestfold invitert til dette møtet, sier Skøien. Flere kjente motorsportsøvere vil også delta på informasjonsmøtet i Tønsberg. Det gjelder blant andre Tommy Rustad, Ole Bjørn Plassen og Gisle Valen." Trykk her for å gå til Facebook-gruppen Asfaltbane Vestre Viken.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.