Bike Build Off 2016


Årets Bike Build Off kulminerte på EICMA med kåring av vinneren. Konkurransen er internasjonal og allerede i september ble det kåret lokale vinnere i konkurranser i Milano, Sydney, Tokyo, Bali og California. Men på EICMA skulle den endelige vinneren kåres og de tre beste utpekes blant hundrevis av deltakere.

Bike Build Off er en knivskarp konkurranse som sporer custombyggere over hele verden til å ta frem sitt aller beste og lage vidunderlig fantasifulle maskiner. Mottoet for konkurransen er: "Gjør mest mulig ut av minst mulig".

Vinner ble Eugenio Venzzetti med en sykkel han kalte OraColo. Utgangspunktet er en 1986 Dnepr mt11. OraColo har en upolert estetikk og gir et inntrykk av ubearbeidet ekthet. Basismaskinen Dnepr er bygget om til en custom som er enkel, men effektiv. Sykkelen er bygget rundt den håndlagde tanken i messing og setet som tidligere var motorfeste i en Honda XT125. Gaffelen kommer fra en Moto Guzzi Ercole. Resultatet er, i følge dommerne, en enkel, men oppsiktsvekkende sykkel som sørget for at Venzetti sikret seg seieren.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.