Bike Build Off 2016


Årets Bike Build Off kulminerte på EICMA med kåring av vinneren. Konkurransen er internasjonal og allerede i september ble det kåret lokale vinnere i konkurranser i Milano, Sydney, Tokyo, Bali og California. Men på EICMA skulle den endelige vinneren kåres og de tre beste utpekes blant hundrevis av deltakere.

Bike Build Off er en knivskarp konkurranse som sporer custombyggere over hele verden til å ta frem sitt aller beste og lage vidunderlig fantasifulle maskiner. Mottoet for konkurransen er: "Gjør mest mulig ut av minst mulig".

Vinner ble Eugenio Venzzetti med en sykkel han kalte OraColo. Utgangspunktet er en 1986 Dnepr mt11. OraColo har en upolert estetikk og gir et inntrykk av ubearbeidet ekthet. Basismaskinen Dnepr er bygget om til en custom som er enkel, men effektiv. Sykkelen er bygget rundt den håndlagde tanken i messing og setet som tidligere var motorfeste i en Honda XT125. Gaffelen kommer fra en Moto Guzzi Ercole. Resultatet er, i følge dommerne, en enkel, men oppsiktsvekkende sykkel som sørget for at Venzetti sikret seg seieren.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg