Ny Michelin-distributør


Pressemelding, Norgesdekk:

"Michelin og Norgesdekk inngår felles satsing på markedet for MC-dekk i Norge!

Michelin er en av verdens største dekkprodusenter. Lang erfaring og imponerende innovasjoner har gjort Michelin til en av de ledende leverandørene også av MC-dekk. Dekkene til Michelin har ikke bare en sterk posisjon hos motorsykkel entusiaster, men er også i toppen innen motorsport.

Norgesdekk er Norges største og ledende fabrikk-uavhengige dekk- og felggrossist og har totalt 6 lager fordelt på strategiske plasser i Norge.

"Vi er landets ledende på dekk og felg til personbil og vi vokser også sterkt på dekk til last, landbruk og industri. Nå ønsker vi å posisjonere oss og satser på å ha 20% av MC-dekk markedet innen 2018" sier adm. dir. Arne Stangeland.

Norgesdekk og Michelin har nylig kommet til enighet om en avtale om at Norgesdekk skal være Michelin sin eneste norske distributør fra 2017. Norgesdekk har i en årrekke hatt et nært og godt samarbeid med Michelin på flere av deres andre produktgrupper.

For å nå denne ambisiøse målsetningen har Norgesdekk ansatt Ronny Brunes som produkt- og salgssjef for MC-dekk.

"Det er med stor glede at vi kan meddele at Ronny Brunes blir en del av vårt team og ledergruppe. Han har lang erfaring fra salg og bruk av MC, og har de siste 6 år vært country manager for Duells, som bl. a. selger MC-dekk" sier Stangeland.

Norgesdekk vil fra våren 2017 ha MC-dekk på alle sine 6 lager. Dekkene vil fra dag èn være tilgjengelige for bestilling via enkel og brukervennlig webshop for forhandlere. God tilgjengelighet og hurtig levering er mottoet for satsningen.

Ronny Brunes kommenterer ansettelsen i Norgesdekk som en spennende utfordring.

"Norgesdekk fremstår i dag som et innovativt og fremadstormende selskap, kjent for sin gode service og kjappe leveringer. Tidligere sett fra sidelinjen er det imponerende hva Norgesdekk har fått til. Jeg gleder meg til nå å være en del av selskapet og ta fatt på deres MC-dekk satsing, og jeg er sikker på at vi skal lykkes. Det har Norgesdekk gjort med sine andre satsninger, så her ligger det et visst press på meg" sier Brunes som tar fatt på sine oppgaver 14. november 2016."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.