Øhlins feirer 40


Det er snaut mulig å være motorsykkelinteressert uten å kjenne til Øhlins. I år fyller firmaet 40 og i den forbindelse kan det være interessant å se på noen fakta:

- Bedriften har vunnet over 300 internasjonale titler innen både motorsykkel og bilracing. - Øhlins har den mest omfattende R&D avdeling innen bransjen. - De har et fullt spekter av produkter for gatemaskiner. - Fabrikken er verdensledende innen fjæringskomponenter for offroad. - En rekke fabrikker bruker Øhlins som OEM, blant dem Ducati, HD, Honda, Kawasaki, Triumph, MV Agusta, og Yamaha. - Den svenske dempergiganten leverer også OEM dempere til en rekke bilprodusenter, deriblant Ferrari, Lamborghini og Pagani.

I forbindelse med jubileet har svenskene lansert 2 nye produkter på EICMA: FKR Cartridge Kit - en demperinnsats for teleskopgafler som baserer seg på TTX, men som bruker en kraftig fjær i stedet for gass til å trykksette gaffelen. Resultatet er at demperen blir mer stabil, lettere å tilpasse den enkelte og mindre sensitiv for temperatur. Enheten er i første rekke beregnet for bruk i Supersport og Superstock.

I stikk motsatt ende av spekteret finner vi Retro 43 - en gaffel som bruker velprøvd NIX teknologi. Denne gaffelen er beregnet på custombyggere som ønsker suveren ytelse fra gaffelen, kombinert med lekkert utseende. Gaffelen kan leveres i sort eller den klassiske gullfargen og har kompresjonsdemping i venstre ben, returdemping i høyre. Fester til bremsekalipere og framskjerm er ikke inkludert, noe som gjør det lettere å tilpasse gaffelen til forskjellige sykler.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.