Øhlins feirer 40


Det er snaut mulig å være motorsykkelinteressert uten å kjenne til Øhlins. I år fyller firmaet 40 og i den forbindelse kan det være interessant å se på noen fakta:

- Bedriften har vunnet over 300 internasjonale titler innen både motorsykkel og bilracing. - Øhlins har den mest omfattende R&D avdeling innen bransjen. - De har et fullt spekter av produkter for gatemaskiner. - Fabrikken er verdensledende innen fjæringskomponenter for offroad. - En rekke fabrikker bruker Øhlins som OEM, blant dem Ducati, HD, Honda, Kawasaki, Triumph, MV Agusta, og Yamaha. - Den svenske dempergiganten leverer også OEM dempere til en rekke bilprodusenter, deriblant Ferrari, Lamborghini og Pagani.

I forbindelse med jubileet har svenskene lansert 2 nye produkter på EICMA: FKR Cartridge Kit - en demperinnsats for teleskopgafler som baserer seg på TTX, men som bruker en kraftig fjær i stedet for gass til å trykksette gaffelen. Resultatet er at demperen blir mer stabil, lettere å tilpasse den enkelte og mindre sensitiv for temperatur. Enheten er i første rekke beregnet for bruk i Supersport og Superstock.

I stikk motsatt ende av spekteret finner vi Retro 43 - en gaffel som bruker velprøvd NIX teknologi. Denne gaffelen er beregnet på custombyggere som ønsker suveren ytelse fra gaffelen, kombinert med lekkert utseende. Gaffelen kan leveres i sort eller den klassiske gullfargen og har kompresjonsdemping i venstre ben, returdemping i høyre. Fester til bremsekalipere og framskjerm er ikke inkludert, noe som gjør det lettere å tilpasse gaffelen til forskjellige sykler.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg