Fint tiltak fra Aprilia


I årets siste Moto GP i Valencia var syklene til Aprilias fabrikksteam lakkert i knallrødt. Årsaken til dette er at teamet støtter en veldedig organisasjon ved navn (RED) som gjør en innsats i bekjempelsen av AIDS.

I Vesten er det som tidligere var en garantert dødelig sykdom blitt en kronisk sykdom som det går an å leve et noenlunde normalt liv med – takket være tilgang livreddende medisiner. I andre land er imidlertid AIDS fortsatt en dødsdom og adgangen til medisin er vanskelig. I tillegg er forebyggende arbeid smertelig mangelfullt. (RED) har som mål å bekjempe epidemien og har hittil bidratt med $360 millioner i kampen mot AIDS, tuberkulose og malaria.

På verdensbasis er 37 millioner mennesker smittet av HIV, og det kommer til 2 millioner nye hvert år. Håpet er at Aprilia og Moto GP kan bidra med litt ekstra, og derfor hadde Aprilia teamet knallrøde sykler med (RED) i hvitt på kåpesiden.

Vi gir honnør til teamet som involverte seg og til sponsorene som ga avkall på ganske mye TV-eksponering. Godt tiltak!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg