Fint tiltak fra Aprilia


I årets siste Moto GP i Valencia var syklene til Aprilias fabrikksteam lakkert i knallrødt. Årsaken til dette er at teamet støtter en veldedig organisasjon ved navn (RED) som gjør en innsats i bekjempelsen av AIDS.

I Vesten er det som tidligere var en garantert dødelig sykdom blitt en kronisk sykdom som det går an å leve et noenlunde normalt liv med – takket være tilgang livreddende medisiner. I andre land er imidlertid AIDS fortsatt en dødsdom og adgangen til medisin er vanskelig. I tillegg er forebyggende arbeid smertelig mangelfullt. (RED) har som mål å bekjempe epidemien og har hittil bidratt med $360 millioner i kampen mot AIDS, tuberkulose og malaria.

På verdensbasis er 37 millioner mennesker smittet av HIV, og det kommer til 2 millioner nye hvert år. Håpet er at Aprilia og Moto GP kan bidra med litt ekstra, og derfor hadde Aprilia teamet knallrøde sykler med (RED) i hvitt på kåpesiden.

Vi gir honnør til teamet som involverte seg og til sponsorene som ga avkall på ganske mye TV-eksponering. Godt tiltak!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.