Moto Morini Corsaro ZZ


EICMA kunne også by på nyheter fra merker som ikke er på det norske markedet. Et av dem er italienske Moto Morini, en fabrikk som har ført en jojo tilværelse ut og inn av insolvens. Men de gir seg ikke, det skal de ha. Og ettersom de nå engang har en 1200 V-motor tilgjengelig er det like greit å bruke den til noe. Resultatet er Corsaro ZZ, en sykkel som er håndlaget og Euro 4-godkjent i Moto Morinis fabrikk i Trivolzio. Utseendet er en smule utradisjonelt. På en eller annen måte har de klart å få forholdsvis myke, runde linjer til å se moderne aggressive ut. Det skorter ikke på utstyr heller: Brembo bremser med Bosch ABS, APTC slipperclutch, Zard eksosanlegg, LED lys og fargedisplay på det digitale instrumentpanelet. Vi lar oss villig imponere og synes redskapen er et fint avvik fra de skarpe kantene som kjennetegner f.eks KTM. Men prisen? Vi har ikke den fjerneste anelse...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg