Kunsten å kjøre sidevogn


I en verden dominert av elektronikk, hester og kjøreegenskaper, er det ganske befriende å vite at det finnes et kontrapunkt, et segment som er så fritt for teknisk raffinement at en kan undres over at det i det hele tatt eksisterer. Men det finnes og det har en hyperentusiastisk fanskare over hele verden.

Russiske Ural er basert på en førkrigs BMW, og russerne har utviklet den til dagens vanedannende idiosynkrasi. Den er gammeldags, den er teknisk primitiv, den krever ikke at du har fagbrev som mekaniker, men det skader ikke hvis du har det, den har tre hjul hvorav to på linje, den lager lyd som er imponerende som akkompagnement til en ytelse som ikke er det. Kort sagt: Det er en fantastisk redskap som alle burde prøve minst en gang. Eller kanskje den skulle vært på blå resept som anti-depressiv? Se videoen i linken under og døm selv:

https://www.youtube.com/watch?v=rFIr8BZCaLk (åpner i ny fane).

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg