Kunsten å kjøre sidevogn


I en verden dominert av elektronikk, hester og kjøreegenskaper, er det ganske befriende å vite at det finnes et kontrapunkt, et segment som er så fritt for teknisk raffinement at en kan undres over at det i det hele tatt eksisterer. Men det finnes og det har en hyperentusiastisk fanskare over hele verden.

Russiske Ural er basert på en førkrigs BMW, og russerne har utviklet den til dagens vanedannende idiosynkrasi. Den er gammeldags, den er teknisk primitiv, den krever ikke at du har fagbrev som mekaniker, men det skader ikke hvis du har det, den har tre hjul hvorav to på linje, den lager lyd som er imponerende som akkompagnement til en ytelse som ikke er det. Kort sagt: Det er en fantastisk redskap som alle burde prøve minst en gang. Eller kanskje den skulle vært på blå resept som anti-depressiv? Se videoen i linken under og døm selv:

https://www.youtube.com/watch?v=rFIr8BZCaLk (åpner i ny fane).

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.