Ducati Scrambler Cafe Racer i komminga!


EICMA nærmer seg, og med den de årvisse bevisste lekkasjene for å skaffe seg forhåndsoppmerksomhet. Blant dem finner vi noe fra Ducati som antyder at Scrambler familien får ytterligere et medlem i tillegg til den annonserte Desert Sled. De første pekepinnene kom for noen uker siden i form av godkjenningssøknad til California Air Resources Board, og bekreftelsen kommer etter all sannsynlighet i Milano.

Det ventes lavt styre, men trolig ikke clip-ons, den obligatoriske og lekre humpen bak førersetet, tilbakeflyttede fothvilere, minimal instrumenterting og sannsynligvis en mindre bensintank i med skikkelig kaferacer form. Og selvfølgelig sprek lakkering.

Men for alle som spretter opp av stolen for å ringe Ducatiforhandleren: Det er bare antydet – ikke slått bom fast. Bare så det er sagt...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg