BMW på EICMA


BMW sendte for få dager siden ut en pressemelding hvor de antyder hva som kommer på EICMA 8. november.

Den heftigste av de nye blir etter all sannsynlighet en ny R1200 GS. Det er ingen grunn til å vente noe radikalt nytt – det ville muligens føre til at lojale kunder finner noe annet, men mer hester, EURO-4 godkjenning, noen endringer på utseende og mindre chassisendringer ventes.

Videre: Det er temmelig sikkert at GS-versjonen av G310 kommer. BMW er absolutt interessert i å skaffe nye kunder til GS-serien allerede på et tidlig tidspunkt. Sammenlignet med eksisterende G310-modeller får den nye lenger fjæring og et helt klart GS-look.

Eksisterende bilder av denne modellen viser nettopp det: En mindre og billigere GS.

NineT serien får nok en tilvekst. En "Urban GS" er på trappene når BMW slipper den femte modellen i sin "klassiske" serie. Grunnlaget er den lekre Lac Rose konseptmodellen som ble vist tidligere, men sykkelen kommer selvfølgelig til å bruke samme motor og chassis som de øvrige i serien.

C400 scooter kommer trolig også. De tidligere BMW scooterne er nesten for touringmaskiner å regne, men fabrikken har ikke noe å tilby i klassen "Under 500".

Til slutt: Fabrikken har også sagt at de kommer med en luksuriøs touringmaskin. Det er lett å tro at det dreier seg om K1600 Bagger, men ettersom den allerede er sluppet i USA, er det trolig heller snakk om en sykkel med basis i K-serien.

Uansett, det blir interessant å se om pressemeldingen – som i all hovedsak antyder fremfor å slå fast – virkelig er varsel om det som det spekuleres i. Tiden vil vise – som alltid...

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg