Bikerstreet er åpent for fullt igjen


Bikerstreet AS leverte inn konkursbegjæring 30. september. Butikken på Mariero i Stavanger var bare stengt i en halvtime, før banken og bobestyrer besluttet at den skulle åpne igjen da de anså at muligheten for en videre drift med nye eiere var meget sannsynlig. I dag ble endelig boet kjøpt opp av ny eiere. Det nye selskapets navn er Bikerstreet Stavanger AS. Vi skrev i sist nettreportasje om Bikerstreet sin konkurs at vi ville komme tilbake mer til denne saken i MC-avisa #11. #11 ble sendt til trykk tidligere i uken, så dere finner da desverre ingen reportasje om denne saken i det nummeret.

Her er pressemeldingen fra de nye eierne: "Bikerstreet er åpent for fullt igjen Fredag 21 oktober 2016 ble boet i gamle Bikerstreet AS kjøpt opp av nye investorer. De nye investorene er Arne Incoronato og Jan Sekse, Svein Mjølhus kommer også inn på eiersiden. Jan Sekse vil gå inn som arbeidende styreformann og vil være leder for Bikerstreet Stavanger AS, som blir det nye navnet. Svein Mjølhus vil fortsatt være med og vil konsentrere seg om salg. De nye investorene har alt fokus på KUNDESERVICE i Bikerstreet Stavanger, og det er deres mål i all fremtid, uten fornøyde kunder er det ikke grunnlag for å drive butikk. Vi ønsker alle nye og gamle kunder hjertelig velkommen innom for en god prat."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.