Oslo Motor Show 2016: Biler, Børning og brudepar


Pressemelding, Oslo Motor Show:

"Kjærligheten til bilen og motoriserte doninger står i sentrum. Sånn sett er alt normalt ved årets utgave av Oslo Motor Show. Men i år utgjør teamet og bilene fra suksessfilmen Børning en del av “topplokket” på utstillingen. Og jammen har ikke et kommende brudepar også valgt å legge vielsen til messehallene.

Skal toppe fjoråret I fjor fikk standen med ekstreme muskelbiler mye oppmerksomhet, og bidro til at messen satte ny publikumsrekord med over 40.000 besøkende. – Det blir ikke lett å toppe det i år, men vi skal prøve, sier messesjef Tommy Larssen optimistisk.

Heftigst blant de heftige I “power car”-avdelingen vil Oslo Motor Show stille ut flere av verdens mest sjeldne og påkostede fart-uhyrer. En spesialversjon av McLaren P1 GTR, som det bare finnes fire av i verden, og en Maserati MC12 er to av godsakene som Oslo Motor Show frister med. Ingen av disse er utstilt i Norge tidligere. Prisen? Vel, det rekker ikke med fem gjennomsnittlige førstepremier i Lotto.

Filmfest med Børning 2 Oppfølgeren til publikumsfavoritten Børning har premiere noen dager før Oslo Motor Show åpner. På filmteamets 400 kvadratmeter store stand kan man treffe viktige rolleinnehavere – både skuespillere og biler.

Fant kjærligheten over et bilpanser Lørdag skal et motorentusiastisk par, som falt pladask for hverandre under Oslo Motor Show i fjor, gifte seg i messehallene. Det er første gang at noen har giftet seg på Norges Varemesse. Alle besøkende inviteres til å overvære vielsen. Ryktene vil ha det til at Elvis også kommer.

Reparerer ikke noe som virker Oslo Motor Show driver forsiktig produktutvikling fra det ene året til det andre. – Vi vet hvilken grunnoppskrift som har gjort oss til den best besøkte publikummessen i landet, og hva motorentusiastene forventer, påpeker Tommy Larssen. Som vanlig byr de på et fyldig og fornyet tilbud til alle som elsker motorsport, gatebil, tunge trucker, custom motorsykler, veteranbiler og amcars. Årets utstillingsobjekter er plukket ut av kresne fagfolk. Utstillingsobjektene kommer fra hele Norden.

NMK fra 0-100 på 100 år Norsk Motor Klubb fyller hundre år i 2016. Da er det bare naturlig at de får disponere mye plass på Oslo Motor Show. Standen deres byr på høydepunkter fra norsk motorsport fra bilens spede barndom og fram til i dag.

Kappkjøring i bakgården Og i “bakgården” skal det kappkjøres som aldri før. På programmet står rally, dragrace, drifting, shortcar og crosskart."

PS! MC-avisa har selvfølgelig standplass på årets Oslo Motor Show, som går av stabelen 28.–30. oktober. Kom innom, da vel!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg