Ny laminatdress fra Rukka


Rukkas "top of the range"-plagg med laminert Goretex Pro har aldri vært billige, men kvaliteten har alltid vært udiskutabel.

Med Thund-R tar Rukka et steg ned på prisskalaen, uten å gå på akkord med kvalitet: Jakke og bukse er laget i et avansert trelags laminat, hvor ytterstoffet er en slitesterk Cordura laminert med en fullstendig vanntett, pustende Gore-Tex Pro Shell membran. For å gjøre dressen bekvem, er det lagt inn elastikk ved albuer og knær, og i tillegg er det viddejustering på ermer, hofter og i livet på buksen. Polstringene er komfortable Rukka D3O – montert på skuldre, albuer, hofte og knær. I tillegg er det en lomme for Rukka D3O Air Allback ryggskinne.

Både jakke og bukse har uttakbart termofor, og jakken har lange ventilasjonsglidelåser på hver side, slik at luft kan slippe inn på varme dager. Buksebaken har et Keprotec Antiglide belegg som sikrer at du ikke sklir frem og tilbake på salen. I tillegg er AirCushion montert på innsiden av buksebaken, noe som gir en klimasperre mot setet og sørger for økt komfort. Jakkekragen er myk neoprene, og jakken har 4 vanntette lommer.

Thund-R jakke leveres i størrelser fra 46–66, bukse normal 46–66, bukse lang 48–58 og kort 48–66. Prisen er lav til Rukka å være: Jakken koster 7995,- og buksen 6695,-

Norsk importør: Spare Parts Service AS

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.