Ny åpningshjelm fra Schuberth


Intermot er ikke bare motorsykler. Tyske Schuberth benyttet anledningen til å presentere sin nye åpningshjelm C4 – en hjelm som skal være enda bedre enn den anerkjente C3 Pro. C4 har nytt design, moderne dekaler og en rekke nye finesser. Utseendemessig kan den fort forveksles med en helhjelm og dekaldesignet kommer fra Kiska Studios. C4 setter også ny standard når det gjelder Bluetooth og radio: Ikke nok med at den har antenne integrert i hjelmskallet, kommer den også med to innebygde høyttalere, mikrofon og plass til å montere det nye SC1 kommunikasjonsanlegget – et system som er utviklet i samarbeid med Sena. Monteringen er Plug and Play.

Hjelmskallets form er utviklet i Schuberth Air and Accoustics Lab, noe som garanterer at det har de egenskapene som har gjort forgjengerne så populære. Aerodynamikken er imidlertid så god at hjelmen vil være stabil også i høye hastigheter. Dermed vil både touringfolket og sportsførere ha glede av den. Anti-dugg visiret er utformet slik at den øverste kanten ikke hindrer sikten fremover selv om føreren kryper ned bak kåpeglasset.

Hjelmskallet har lav vekt og er kompakt i utforming. Materialet i ytterskallet er en glassfiberkombinasjon laminert i epoksy, og innerskallet er laget i en spesiell EPS som gir maksimal støtabsorbering. Det innebygde Anti-Roll-Off systemet sikrer at hjelmen sitter på plass selv om uhellet er ute og hjelmen utsettes for ekstrembelastninger.

Schuberth C4 ventes leveringsklar i April 2017 og vil koste 6695,- i rimeligste versjon (Matt Sort). Størrelsene går fra XS til XXXL. Importør er Spare Parts Service AS.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.