Ny åpningshjelm fra Schuberth


Intermot er ikke bare motorsykler. Tyske Schuberth benyttet anledningen til å presentere sin nye åpningshjelm C4 – en hjelm som skal være enda bedre enn den anerkjente C3 Pro. C4 har nytt design, moderne dekaler og en rekke nye finesser. Utseendemessig kan den fort forveksles med en helhjelm og dekaldesignet kommer fra Kiska Studios. C4 setter også ny standard når det gjelder Bluetooth og radio: Ikke nok med at den har antenne integrert i hjelmskallet, kommer den også med to innebygde høyttalere, mikrofon og plass til å montere det nye SC1 kommunikasjonsanlegget – et system som er utviklet i samarbeid med Sena. Monteringen er Plug and Play.

Hjelmskallets form er utviklet i Schuberth Air and Accoustics Lab, noe som garanterer at det har de egenskapene som har gjort forgjengerne så populære. Aerodynamikken er imidlertid så god at hjelmen vil være stabil også i høye hastigheter. Dermed vil både touringfolket og sportsførere ha glede av den. Anti-dugg visiret er utformet slik at den øverste kanten ikke hindrer sikten fremover selv om føreren kryper ned bak kåpeglasset.

Hjelmskallet har lav vekt og er kompakt i utforming. Materialet i ytterskallet er en glassfiberkombinasjon laminert i epoksy, og innerskallet er laget i en spesiell EPS som gir maksimal støtabsorbering. Det innebygde Anti-Roll-Off systemet sikrer at hjelmen sitter på plass selv om uhellet er ute og hjelmen utsettes for ekstrembelastninger.

Schuberth C4 ventes leveringsklar i April 2017 og vil koste 6695,- i rimeligste versjon (Matt Sort). Størrelsene går fra XS til XXXL. Importør er Spare Parts Service AS.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg