Nyheter fra Piaggio


Aprilia har oppdatert sine RSV4 RR og RF med Øhlins demper og framgaffel, nye Brembo Monobloc bremser, nytt eksosanlegg og ny elektronikk som, i følge produsenten, gjør den 1 sekund raskere pr runde. Tuono V4 RR og V4 Factory får tilsvarende oppdateringer som RSV4. Ny Aprilia Tuono 125 og RS125 Aprilia har akkurat vist en lekker ny 125 ccm de har kalt Tuono. Motoren er den samme som i sportssykkelen RS4 125 og kommer klar for installering av Aprilias Quick Shift system. Sykkelen er selvfølgelig Euro 4 kompatibel og ABS bremser er standard. Den nye Tuono 125 kan kommunisere med smartphone via en AMP ECU enhet (ekstrautstyr) og kan da vise info om sykkelen på telefon. Instrumentpanelet er flerfunksjons og de forskjellige valgene styres fra brytere på styret. En av mulighetene er en rundetidslogg som kan lagre opp til 20 runder. Bremsene er effektive: Foran sitter en 300 mm skive, bak en 220 mm. Aprilia tar også frem en ny versjon av sin vakre RS4, men den er døpt RS 125 for 2017 for å markere at RS modellen har 25 års historie bak seg. Linjeføringen er den samme som på flaggskipet RSV4. I tillegg til at motoren er Euro 4, har RS125 også fått en USB port slik at du kan lade telefon eller tablet mens du kjører. Et hanskerom som kan ta opp til 6" store enheter er på plass. Moto Guzzi har tatt frem en Carbon versjon av Audace og logisk nok skiller den seg fra den vanlige Audace ved å bruke karbonfiberdeler i karosseriet. Den får også ny elektronikk med bl.a. cruise control, endret ergonomi og røde, maskinerte toppdeksler. Vespa viser i år en ny versjon av sin GTS 125 scooter. Motoren er ny, Euro4 godkjent og kalles i-get. Girautomatikken er også endret for å gi bedre kjørbarhet. Bortsett fra det er det deksler over blinklys og setetrekk som er nytt.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg