Buell – fremdeles i live!


EBR Motorcycles har vist frem sine 2017-modeller kalt American Sportbikes, og i samme rennet fortalt om fremdriften med å bygge selskapet opp igjen. "Det har vært en fantastisk sommer etter at vi lanserte nye EBR" sier eieren Bill Melvin. ”Du kan jo forestille deg utfordringene i forbindelse med å restrukturere det nye selskapet. Tross det har vi allikevel klart å få til en fin framdrift med 2017-modellene. Forhandlerne våre har solgt bra med sykler i sommer og vi har mange nye forhandlere på vei inn. Vi forbedrer stadig kvaliteten, vi forsterker forbindelsene med våre underleverandører og nå ser vi fremover. Vi arbeider også med noe som er Lavt, Mørkt og Kjapt og den modellen bør interessere urbane gatekjørere. Vi gjør også store fremskritt med modeller basert på 1190-plattformen." Vi sier det bare – det gjelder å ikke gi opp. Lasarus sto bare opp fra de døde en gang – Buell er rene jojo'en...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg