Lykkelige tider?

24.09.2016

 

Skal vi dømme etter alle rykter, teasers og spekulasjoner, som nettet oversvømmes av nå foran høstens to store messer, går det mot lykkelige tider for de som planlegger å skaffe seg ny motorsykkel. Alle de store fabrikkene kommer med nyheter – noen av dem slipper dem før messene, noen lager videoer som gir små glimt og atter andre avsløres av patenttegninger.

Honda skal visstnok iføre sin Fireblade nye klær og elektronikk som skal bringe den mer på linje med de øvrige, men ramme og motor skal, etter sigende, være de samme som før.
Suzuki hevder å ha en hel haug nye sykler – 10 har vært nevnt, men ingen hare sett noe. Kawa har søkt patent på de tekniske løsningene på en 600 med turbo, Yamaha slipper smånytt om ny R6, Triumph kommer med flere varianter basert på sine nye Bonnevillemotorer, BMW utvider NineT rekken, Ducati kommer med en 939 ccm Multistrada – det er i det hele tatt ikke måte på hvor mye nytt som skal slippes.


Mye av det har sin bakgrunn i Euro 4 kravene – mange eksisterende modeller må droppes fordi de ikke tilfredsstiller disse – men det er ikke bare det: En generell oppgang i salget på verdensbasis ser ut til å ha ført til at fabrikkene ser lyst på fremtiden igjen – så lyst at til og med scooterførere som har lyst til å gi seg Sahara i vold kan kjøpe den nye Honda Adventurescooteren og dra i veg...

 

Jo da, det kan absolutt bli en interessant høst.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_aug19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.