Gentleman’s Ride – kjør motorsykkel for en god sak


Pressemelding fra Delticom AG: "– I fint driv på classic- eller vintage-motorsykkel over hele verden for et godt formål: Den 25. september samles motorsykkelfans over hele verden, og kjører for prosjekter til forbedring av menns helse. – Delticoms tohjulsavdeling (butikken Motorsykkeldekk.com) støtter kjøreturene i ti byer i fire land, og oppfordrer motorsyklister til å delta. – Aksjonen går til inntekt til tallrike prosjekter for bekjempelse av prostatakreft og forebygging av selvmord. Delticom AG/Motorsykkeldekk.com, Hannover – 21.09.2016. Kjør motorsykkel for en god sak: Også i år kaster nok en gang titusende motorsyklister over hele verden seg med på «Distinguished Gentleman’s Ride» den 25. september 2016. Ikledd standsmessige kostymer svinger de seg opp på de klassiske motorsyklene sine, og preger gatebildet på spektakulært vis i mer enn 400 byer i rundt 80 land – med et edelt mål for øye: Siden 2012 har arrangementet, som foregår den siste helgen i september hvert år, satt seg fore å fremme menns helse. Donasjoner og sponsorpenger går til prosjekter som jobber for bekjempelse av prostatakreft og forebygging av selvmord over hele verden. I fjor ble det samlet inn over 2,3 millioner amerikanske dollar. Målet for 2016: Fem millioner dollar. Men den enkelte motorsyklist kan også gi et verdifullt bidrag til Gentleman’s Ride, enten det er som organisator for en kjøretur på stedet, som deltaker eller med en donasjon. Alle de registrerte deltakerne er samtidig også potensielle «fundraisers», som kan støttes med donasjoner. Hvis man samler inn mer enn 200 dollar, mottar man den eksklusive «Ride Dapper»-etiketten, og kan delta i «Gentlefolk»-konkurransen, hvor man kan vinne attraktive premier. «Distinguished Gentleman’s Ride er ikke bare en god sak som årlig engasjerer seg for menns helse med suksess. Aksjonen er også en attraksjon for øyet, takket være de historiske motorsykkelmodellene og de velkledde motorsyklistene. Det er deltakerne som holder aksjonen i live. Vi inviterer alle motorsykkelfans til å delta på en kjøretur i nærheten. Den som ikke kan delta selv, oppfordrer vi til å støtte deltakende venner eller kollegaer med donasjoner», sier Oliver Pflaum, bedriftsleder ved Motorsykkeldekk.com. Mer om «Distinguished Gentleman’s Ride», informasjon om aksjoner i nærheten, registrering og mulighet for donasjoner: www.gentlemansride.comwww.gentlemansride.com/rides kan du se et verdenskart som viser alle byene hvor veldedighetsturer finner sted."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg