Fremdeles på topp


"Sondre ”Gekko” Haga klatrer seg til enda en førsteplass i helgens Rogalandsrunde. Nå gjenstår bare NM og Lag NM før sesongen er slutt. – Det var lette løyper og lette seksjoner, så det gikk veldig bra, forteller ”Gekko” Haga etter søndagens løp i Rogalandsrunde, hvor han fikk førsteplassen. – Vanligvis er løypene veldig lette, men i dag var de unormale lette til å være klasse A, sier ”Gekko” Haga. Enda en førsteplass Syttenåringen opplevde dagens løp som rolig i forhold til de siste ukene. Etter VM i Frankrike virket Rogalandsrunden avslappende for familien som nettopp er hjemme etter en 6 ukers tur i bobil sammen. I likhet med i fjor, havnet Sondre ”Gekko” Haga på topp i årets Rogalandsrunde også. Han er fornøyd etter dagens innsats, selv om det ikke gikk helt som planlagt da han rev ned en av pilene i seksjonen. – Det gikk kun dårlig på slutten, da jeg fikk en femmer, ellers gikk det bra. Helt til topps Med NM til neste helg og lag NM første helgen i oktober, har ”Gekko” Haga mål om å komme helt til topps. Far og trener, Martin Haga, har troen på at sønnen kan rykke helt opp en dag. – Sondre er i seniorklassen i alt i år, så han kjører høyere klasser enn i fjor, forteller Haga. Med gode omstendigheter og drømmevær, har trialtalentet seilt gjennom løypene og seksjonene på søndagens løp. – Det har gått veldig greit i dag. Ettersom nivået var såpass enkelt, burde han ha nullet alt, forteller Haga. – men det er jo alltid godt med en seier!"

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg