Fremdeles på topp


"Sondre ”Gekko” Haga klatrer seg til enda en førsteplass i helgens Rogalandsrunde. Nå gjenstår bare NM og Lag NM før sesongen er slutt. – Det var lette løyper og lette seksjoner, så det gikk veldig bra, forteller ”Gekko” Haga etter søndagens løp i Rogalandsrunde, hvor han fikk førsteplassen. – Vanligvis er løypene veldig lette, men i dag var de unormale lette til å være klasse A, sier ”Gekko” Haga. Enda en førsteplass Syttenåringen opplevde dagens løp som rolig i forhold til de siste ukene. Etter VM i Frankrike virket Rogalandsrunden avslappende for familien som nettopp er hjemme etter en 6 ukers tur i bobil sammen. I likhet med i fjor, havnet Sondre ”Gekko” Haga på topp i årets Rogalandsrunde også. Han er fornøyd etter dagens innsats, selv om det ikke gikk helt som planlagt da han rev ned en av pilene i seksjonen. – Det gikk kun dårlig på slutten, da jeg fikk en femmer, ellers gikk det bra. Helt til topps Med NM til neste helg og lag NM første helgen i oktober, har ”Gekko” Haga mål om å komme helt til topps. Far og trener, Martin Haga, har troen på at sønnen kan rykke helt opp en dag. – Sondre er i seniorklassen i alt i år, så han kjører høyere klasser enn i fjor, forteller Haga. Med gode omstendigheter og drømmevær, har trialtalentet seilt gjennom løypene og seksjonene på søndagens løp. – Det har gått veldig greit i dag. Ettersom nivået var såpass enkelt, burde han ha nullet alt, forteller Haga. – men det er jo alltid godt med en seier!"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.