Kawasaki Retro i komminga? Vi håper det!


Sterke rykter, fra det som vanligvis kalles velinformerte kilder i Japan, antyder at Kawasaki vil slippe en retromodell løs på verden i løpet av de nærmeste ukene. Det hevdes at den nye Z900RS - vist her i en computerlaget tegning – markerer begynnelsen på en ny rekke retromodeller som henter inspirasjon fra Kawasakis rike historikk. Det har lenge vært antatt at en kompressormatet versjon ville komme først, men det ser ikke ut til å stemme.

Kawasaki har gjort det klart at samtlige toppmodeller vil bli omarbeidet eller erstattet, og på det nåværende tidspunkt har de ingenting å møte europeiske og japanske konkurrenter med når det gjelder moderne retro. I November 2015 ble det lovet at den japanske giganten ville ta frem 12 nye modeller til 2017 og 2018, og det hevdes at denne vakre skapningen er en av dem.

Den visstnok kommende Z900RS har en nydesignet 4-sylindret rekkemotor som utseendemessig minner om Z1 motoren – på samme måte som Triumph lar sin Thruxtonmotor minne om 60-tallets Bonneville. Karrosserideler henter også inspirasjon fra Z1 og dersom denne maskinen kommer på markedet slik den er vist på tegningen, vil det bli en sykkel som matcher Thruxton 1200R når det gjelder gjennomført, superlekkert og ekte retrodesign.

Å si av vi liker, er en massiv underdrivelse – vi synes den er råflott!! Derfor, Kawasaki: Slipp den løs på oss. Verden er klar!!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.