Hondas produksjon i Kumamoto tilbake for fullt


Forrige uke kunne Honda endelig bekrefte at de er i gang med full MC-produksjon på fabrikken deres i Kumamoto. Produksjonen har vært nede etter det kraftige jordskjelvet i området som fant sted i april i år. Like etter jordskjelvet ble all produksjon stoppet natt til 14. april. Allerede 6. mai gjenopptok fabrikken produksjonen av deler som sendes til andre Honda-produksjonsfasiliteter utenfor Japan. Først 13. mai var fabrikken i stand til å starte monteringen av produkter, og først ut var power products – generatorer, snøfresere, plenklippere...

MC-produksjonsfasilitetene på fabrikken var det som ble hardest rammet under jordskjelvet, og første MC-produksjon ble ikke startet igjen før 6. juni. Nøkkelmodeller i lavkubikkssegmentene ble prioritert først. Etter dette har produksjonen på større modeller blitt gjenopptatt i stadier. Nå er altså MC-produksjonen på fabrikken tilbake til normalen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg