Nye versjoner av BMW NineT


Det kommer minst to nye versjoner av BMW NineT neste år. Sertifiseringspapirer fra USA forteller at modellrekken for 2016 blir på 4 stk: I tillegg til NineT og NineT Scrambler kommer det to nye som kalles Pure og Racer. Pure blir etter alt å dømme økonomiversjonen med samme 110 hesters, 1170 cc luftkjølte motor som de øvrige, men med bremser og fjæring av lavere spesifikasjon enn de to eksisterende modellene. Pure er ment å sørge for at NineT konseptet appellerer til en bredere brukergruppe, pluss være en suveren lavpris plattform for custombyggere. Racer er i motsatt ende når det gjelder utseende. Stylingen er ment som en tributt til R90, og den ligner en del på Roland Sands konsept fra 2013. Det blir en sportslig sak med halvkåpe, clip-on og cafèracer sete. Fjæring og bremser vil imidlertid være de samme som på Pure, og det forventes en pris på linje med Scrambler. Så langt foreligger det ikke dokumentasjon på den GS-inspirerte Lac Rose-versjonen. Det kan tyde på at den vil få en motor med egen tuning og derfor krever separat godkjenning. GS varianten dukker sannsynligvis ikke opp før sent 2017. Som bildene viser: Dette er spennende sykler og det skulle ikke forbause om de slår an! Spesielt racer...?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.