Strålende debut i Superbike


Pressemelding - Team Flathaug Racing: "I helga var teamet på Rudskogen Motorfestival for å kjøre Hennings første løp i Superbike. Hennings karriere på 1000 cc startet på onsdagstrening i forrige uke, men forventingene var allikevel som vanlig til stede før debuten i den største klassen. På treningene fredag ble det mye rot med dekk og oppsett, og Henning kom aldri helt i gang. På lørdag derimot klarte han å kvalifisere inn til syvende startspor blant de tjue startende, noe føreren vår var veldig fornøyd med. Løpet senere på dagen startet greit, og Henning var nummer åtte inn i første sving. Han kjørte raskere rundetider hele tiden, og tok etterhvert igjen flere førere og endte til slutt som nummer fem i sitt første løp i Superbike! Søndag morgen endte med en litt skuffende åttende bestetid, men Henning følte han hadde mer å gå på. Løpet startet dårlig, og han passerte som nummer tolv etter første runde. Som ønsket kjørte han en del raskere enn de fleste andre på banen, og han tok stadig igjen andre førere. Etterhvert lå Henning hakk i hæl tredjemann, men tre runder før målflagget ble dessverre løpet rødflagget og avsluttet. Det ble dermed ett steg opp fra lørdagen og Henning og teamet er storfornøyde med innsatsen denne helga. Henning senket rundetidene sine hele tiden, og sier han synes det var veldig moro å kjøre Superbike. Dette skal bli spennende neste år! Førstkommende helg skal teamet avslutte sesongen med SM- finale i Superstock 600 på Sviestad i Linkjøping. Der ligger Henning an til å ta bronse i det svenske mesterskapet!"

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg