Strålende debut i Superbike


Pressemelding - Team Flathaug Racing: "I helga var teamet på Rudskogen Motorfestival for å kjøre Hennings første løp i Superbike. Hennings karriere på 1000 cc startet på onsdagstrening i forrige uke, men forventingene var allikevel som vanlig til stede før debuten i den største klassen. På treningene fredag ble det mye rot med dekk og oppsett, og Henning kom aldri helt i gang. På lørdag derimot klarte han å kvalifisere inn til syvende startspor blant de tjue startende, noe føreren vår var veldig fornøyd med. Løpet senere på dagen startet greit, og Henning var nummer åtte inn i første sving. Han kjørte raskere rundetider hele tiden, og tok etterhvert igjen flere førere og endte til slutt som nummer fem i sitt første løp i Superbike! Søndag morgen endte med en litt skuffende åttende bestetid, men Henning følte han hadde mer å gå på. Løpet startet dårlig, og han passerte som nummer tolv etter første runde. Som ønsket kjørte han en del raskere enn de fleste andre på banen, og han tok stadig igjen andre førere. Etterhvert lå Henning hakk i hæl tredjemann, men tre runder før målflagget ble dessverre løpet rødflagget og avsluttet. Det ble dermed ett steg opp fra lørdagen og Henning og teamet er storfornøyde med innsatsen denne helga. Henning senket rundetidene sine hele tiden, og sier han synes det var veldig moro å kjøre Superbike. Dette skal bli spennende neste år! Førstkommende helg skal teamet avslutte sesongen med SM- finale i Superstock 600 på Sviestad i Linkjøping. Der ligger Henning an til å ta bronse i det svenske mesterskapet!"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.