Ny farge på Kawasaki ZX-10R


Synes du det er kjedelig at din ZX-10R ser nøyaktig ut som alle de andre: Grønn og sort? I så fall kan du bruke denne nyheten som påskudd til å bytte sykkel!

Kawasaki har tradisjon for å bruke sin grønnfarge som varemerke – spesielt på klasselederne. Men nå har noen hos Kawasaki kommet på den glupe ideen ta det kanskje finnes kunder som ikke er spesielt glad i grønt eller som vil ha en ZX-10R som skiller seg ut fra de andre. Eller kanskje det rett og slett var slik at ansvarlig for sminkerommet hos Kawa kjedet seg. Hvem vet...

Neste års ZX-10R blir i hvert fall levert i en fargekombinasjon som kalles Pearl Blizzard White/Metallic Flat Raw Titanium. Grafikken har også fått mindre endringer, men nitrogenreservoarene på gaffelen er... grønne! Men, til trøst for dem som liker at sykkelen er lett gjenkjennelig som superbikeklassen nr. 1; neste års modell vil også bli levert i Lime Green/Ebony KRT Replica.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg