Stor motorfest på Rudskogen!


PRESSEMELDING FOR RUDSKOGEN MOTORFESTIVAL 2016: "Rudskogen Motorfestival arrangeres for femte gang, 3. og 4 september 2016. I år byr festivalen på blant annet den meget spennende NM-finalen i Superbike. RUDSKOGEN: Det blir et rotterace om NM-gullet i Superbike, og alt skal avgjøres under Rudskogen Motorfestival. Suzuki-fører Carl Berthelsen leder NM med 11. poeng. Det er Norvald Haaland ligger hakk i hæl på andreplass. Det skal kjøres om totalt 50 NM poeng denne helgen, så ingenting er avgjort før finaleracet kjøres på søndag. Begge utøverne har målsetting om NM-gull, så her blir det ikke gitt ved dørene. Mer enn Superbike I tillegg til tidenes Superbike-finale blir det race i GT-klassene og shortcar under Rudskogen Motorfestival. Det blir flyshow og ikke minst gjester stuntfører på MC, Sarah Lezito festivalen. Hun besøkte festivalen også i 2015 og fikk svært gode tilbakemeldinger. Det blir også en unik LeMans-kavalkade med noen historiske racerbiler som aldri tidligere har vært i Norge. Blant annet gjester to Jaguar Silk cut anlegget, så her blir det tilnærmet F1-lyd. Det kommer også en norskeid Porsche 935 fra 1978 med 3,2 liters Twin Turbo på over 750hk. Dette er en fabrikksbygget gr.5 bil som gikk i diverse race i Deutsche Rennsport-Meisterschaft (DRM) i 1978. Det kommer med andre ord til å bli tidenes motorfest når motorsportinteresserte fra hele Norge samles til årets store motorsportarrangement. De vil også oppleve noen av Norges fremste driftere, som kommer til å tåkelegge hele Rudskogen. Joachim Waagaard, Ola Jæger, Simon Gjærløv og Øyvind Borgen for å nevne noen. Det blir også flyshow med blant annet Supermarine Spitfire i tillegg til andre flytyper. Det kommer også gromme biler i GT-klassene, der blant annet den verdenskjente drifteren Kenneth Moen skal kjøre en Lamborghini. Det blir med andre ord svært mange godbiter på banen. I depoet blir det utstillinger av historiske racerbiler, nyere biler, traktorer osv."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg