Offisielt: MV Agusta F4Z


For noen dager siden viste vi et photoshopet bilde av heller dårlig kvalitet av den nye MV Agusta F4X. Selv om sykkelen ikke skal vises offisielt før 4. september, har MV av en eller anen grunn lagt ut et skikkelig foto på Twitter, tett etterfulgt av et på Instagram.

Det er prisverdig når produsenter tar sjanser og går nye veier, men F4Z er forvirrende på flere måter. Det er ikke tvil om at dette blir en ekstremt rask sykkel – den har tross alt Superbike motor og chassis felles med F4, men ergonomien og beskyttelse mot fartsvind (eller mangel på det) harmonerer liksom ikke med sykkelens potensiale. I tillegg er det snakk om utseende. Det er greit at smaken er som baken og at skjønnhet kommer an på øyet som ser, men har denne maskinen potensiale til å bli en storselger? I så fall har verden endret seg mye på kort tid...

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg