Full rulle til Molde


Pressemelding, Sondre “Gekko” Haga: I helgen stakk Sondre “Gekko” Haga av med fjerdeplassen i nordisk mesterskap i Trial i de finske skogene, i tillegg til en lagseier i bagasjen. På ei ferge fra Vestnes til Molde står Sondre “Gekko” Haga og skuer utover Midfjorden. Med individuell fjerdeplass og lagseier i nordisk i bagasjen, erklærer han seg selv fornøyd over telefonen, mens vinden river i håret. – I lag var vi best i Norden. Vi hadde 39 prikker mot andreplassen som hadde 119. Så det var en overlegen seier, skryter trialtalentet. – Jeg må også si at fjerdeplassen smaker ganske godt. Uttelling Familien Haga er nå inne i sin tredje uke på veien med vogntoget på sytten meter – bobil pluss en henger stappfull av trialsykler. Til nå har det gått veldig fint å reise i Europa, selv om hovedpersonen selv har vært hjemom en tur. – Jeg måtte hjem når skolen begynte igjen. Det er ny skole, jeg startet første klasse på videregående på nytt. Byggfag virket mer fristende enn idrett. Jeg er ikke skapt for å sitte stille i et klasserom, jeg liker å ha noe å gjøre på med hendene. – Og kjøre trial? – Og å kjøre trial, selvsagt. Vi pleier å ha tre uker ferie etter hver sesong uten noe trialkjøring, og det kribler litt i hender og føtter før de tre ukene er omme! Lag-trial fungerer slik at det er fire førere på et lag, som kjører en seksjon etter hverandre. Den føreren som har flest prikker, utelukkes fra resultatet, så om tre førere kjører på null og en fører får fem prikker, er det null som blir tellende for seksjonen. En av lagkameratene skadet seg på en seksjon da han falt i det han ikke nådde opp på en kant, og landet skjevt. – Det var ikke noe brudd i ankelen, men han sliter fortsatt med å gå nå flere dager senere, så det blir spennende om han kan konkurrere denne helgen, sier Riskabuen. Rogaland godt representert Huldeborg Barkved fra Vaulali Trialklubb på Tau har også kjørt bra denne helgen, og kunne skilte med en fjerdeplass individuelt i sin klasse i det nordiske mesterskapet. Sammen med Haga sine meritter representerer de Rogaland godt på kartet. Til helgen igjen skal Haga konkurrere i Norgescupen i Molde. – Jeg er litt spent, jeg skal kjempe om en pallplassering sammenlagt. – Hva kan gå galt? – Vel, det er jo disse nervene. I fjor slet jeg veldig med kanter, det er det forresten nok av her i Molde, men jeg føler jeg har fått mer kontroll på det nå. Men ofte føler jeg det er fokuset som tar fra meg noen av topplasseringene, så jeg håper det går bra til helgen!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.