BMW satser på India


BMW er stadig ute etter å øke sin representasjon i markedet, og nå har de kommet frem til at indiske kjøpere er klar til å ta i mot hele BMWs MC-sortiment. Dette skal skje fra og med oktober. Markedet i India er kostnadssensitivt og indiske kunder er meget prisbevisste. De jager rundt etter beste pris, men forlanger samtidig god kvalitet. BMW arbeider med denne problemstillingen og kommer muligens til å tilby sykler som er montert i fabrikkene i Thailand og deretter importert til India. Dette vil gi lavere frakt- og tollkostnader enn om syklene skulle leveres fra Europa. I praksis vil det bety at populære modeller som S1000R, S1000RR, F700GS, F800GS, F800R, R1200GS og R1200GS Adventure vil bli bygget i Rayong i Thailand. Prestisjemodellen K1600GTL og retromodellene NineT bygges i Tyskland, noe som medfører høyere pris for de to siste. BMW Motorrad vurderer også å øke antall forhandlere og få et utbredt nett av eksisterende bilforhandlere til også å omfatte motorsykler, slik de med hell har gjort i større BMW Niederlassung i Tyskland. Tyskerne har store planer for det indiske markedet og har til hensikt å være blant de store når det gjelder såkalte premiummodeller. Det kan nevnes at indisk økonomi vokser sterkt og vil ha verdensinnflytelse om ikke mange år. Med voldsomme naturressurser og en befolkning på 1,2 milliarder mennesker, er det et av verdens største markeder for MC. Og etter hvert som velstanden stiger, vil også behovet for mer avansert maskineri melde seg. India har allerede en sterk MC-industri, og nye modeller kommer på løpende bånd. En behøver ikke være synsk for å spå at India vil bli en meget sterk aktør i bransjen innen få år, og BMW har sett dette. Dersom satsingen lykkes, vil det føre til at BMW får sin finansielle situasjon ytterligere styrket, noe som kommer oss europeere til gode i form av nye, spennende modeller.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.