Sparket grunnet dårlig oppførsel!


De som følger Moto GP vet at Romano Fenati, som kjører for Sky VR46, ble utestengt fra Østerrikes Grand Prix pga. oppførsel som ikke var i overensstemmelse med teamets reglement. Tiltaket var midlertidig, men det er nå gjort permanent: Fenati ble rett og slett sparket grunnet dårlig oppførsel.

Italieneren har visstnok vært uforskammet og aggressiv mot medlemmer av teamet og ikke oppført seg slik man forventer av en profesjonell fører. Hendelsen i Østerrike var bare det siste av en lang rekke av brudd på reglene. Dette inkluderer verbal aggresjon og udokumenterte rapporter om fysiske konfrontasjoner.

Sky VR46 har kunngjort at Fenati vil bli erstattet av Lorenzo Dalla Porta og han vil da få Andrea Migno og Nicola Bulega som teamkamerater i Moto 3. Dalla Porta har oppnådd gode resultater i FIM CEV-mesterskapet og kommer greit inn under Sky VR46 sin målsetting om å ta inn unge talenter og utvikle dem. Dalla Porta vil erstatte Fenati fra og med Englands Grand Prix på Silverstone. Hva som skjer videre med Fenati vites ikke. Etter det som skjedde hos Sky VR46, er han persona non grata hos de fleste teamene, men det går rykter om at Aki Ajo er interessert i italieneren. Ajo har tidligere klart å temme andre talenter som var på ville veier, noe som gjør at hans team bør være skreddersydd for Fenati. Men - dersom den ubehøvlede unge mannen ikke plukkes opp av Ajo eller et annet Moto 3 team, er det sannsynlig at hele karrieren i MC-racing er i faresonen...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg