KTM Moto GP racer vist i fulle farger


KTM benyttet anledningen til å vise frem sin nye Moto GP-racer i forbindelse med Østerrikes Grand Prix sist helg. Nå er det ikke hverdagskost at en fabrikk melder seg på i Moto GP med en fullblods fabrikksracer, så vi bruker denne siden til å vise deg hvordan den nye 270 hesters raceren ser ut.

Sykkelen kommer til å delta i neste års Moto GP med Pol Espargol og Bradley Smith i setene. I følge RC16 prosjektets crew chief, var syklene bare 2 sekunder unna de beste rundetidene på banen da den ble testet. Nå er to sekunder per runde faktisk en evighet i Moto GP sammenheng, men vi tviler ikke på at KTM kommer til å jobbe intenst med sykkelen for å få spist opp de to sekundene – østerrikerne har ikke tradisjon for å like å tape...

Interessant nok bruker sykkelen en fagverksramme av stålrør, i motsetning til konkurrentenes aluminiumsrammer. De kaldtrukne rørene har høy styrke, konstruksjonen taper ikke mye på vekt i forhold til aluminium, og i følge KTM er rammeløsningen en god del sterkere enn en aluminiumsramme. Bildene tyder på at V4-motoren, i kombinasjon med rammen, er en kompakt og smal konstruksjon. Det er ikke tvil om at stål kan gjøre jobben – Ducati brukte det med hell i Moto GP for noen år siden.

Når det gjelder fargene, er det de samme som KTM bruker på sine Moto 3-racere, og det legges ikke skjul på samarbeidet med Red Bull. Fabrikkens navn er også meget prominent, i motsetning til f.eks. Honda og Yamaha. Hvorfor de siste velger å skjule sin identitet bak reklame, får de svare på selv, men dersom en fabrikk ønsker å fremheve hvem som lager sykkelen, er det ikke noe som slår KTM og Suzukis måte å gjøre det på. Race on Sunday, sell on Monday, sies det…

Skal man dømme etter KTMs salgstall, har de forstått akkurat det!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.