KTM med ny Moto 2-sykkel

17.08.2016

 

KTM seiler i medvind for tiden, og de nøyer seg ikke med å dominere Moto 3 og satse stort i Moto GP. I 2017 kommer de også til å stille med sin egen Moto 2-sykkel, og det blir en velkommen avveksling fra alle klonene som for tiden befolker den klassen. I følge KTM direktør Stefan Pierer er arbeidet med prosjektet allerede langt fremskredet, og sykkelen, som baserer seg på chassiskomponenter fra KTM og WP, skal nå være raceklar.

 

Førerne for 2017 blir Thomas Lühti og årets Moto 3-leder Brad Binder. Hvis vi forutsetter at KTM har laget en konkurransedyktig pakke – og det er ingen grunn til å tvile på det – vil teamet kunne bli en dominerende faktor i klassen! Og selv om sykkelen på bildet er svært så anonym når det gjelder farger, gis det ingen premier til den som greier å gjette hvilke farger den vil ha når den stiller på startstreken neste år…

Det kan virke underlig at KTM velger å gå inn i en klasse som har standardisert motor fra en konkurrerende produsent. Men østerrikerne tar racing på ramme alvor – uansett – og de føler et behov for å være representert i alle tre klasser i Moto GP. Men, det kan også ligge andre motiver bak: Honda skal kun levere motorer til Moto 2 ut 2018 sesongen. Det betyr at fra 2019 og videre vil Moto 2 måtte bruke en annen motorleverandør – vi sier ikke mer enn det. Stefan Pierer benekter at KTM har planer om å lage egen Moto 2 motor, men når det gjelder den karen, er "aldri" et farlig ord å bruke…

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.