Resultater norsk og nordisk mesterskap i roadracing


Pressemelding: "Vålerbanen, Solør: Henning Flathaug vant både norsk og nordisk mesterskap i roadracing i Superstock. Finalehelgen i den norske mesterskapsserien i roadracing inneholdt også de to løpene i årets nordiske mesterskap. I Superstock 600-klassen ledet Henning Flathaug fra Oslo MK i NM foran finaleracene. Han vant begge heatene suverent og tok dermed gullmedaljene i begge mesterskapene. Helge Spjeldnes fra Solør Mck tok begge andreplassene og fikk nordisk sølv foran Trym Transet Johansen fra Borg Mck som fikk nordisk bronse med to tredjeplasser. I NM lå Sam Love fra Arctic Circle MK som nummer to foran finalehelgen, og hans 5. og 6. plass i helgen holdt til at han tok sølvet foran Trym T. Johansen. Superbike-klassen ble et tett oppgjør mellom Norvald Haaland og Ole Bjørn Plassen fra Borg Mck. De tok hver sin seier og hver sin tredjeplass, og siden Haaland vant det siste heatet, var det han som tok gullmedaljen i nordisk mesterskap. Alex Schact fra Danmark sikret seg sølvmedaljen med sine to andreplasser. Nordisk mesterskap i Moto3-klassen ble vunnet av Simon Jespersen fra Danmark foran landsmannen Lukas Falck og William Svärd fra Sverige. Superbike-NM har én løpshelg igjen før mesterskapet avgjøres. Her leder Carl Berthelsn fra Borg Mck foran Norvald Haaland og Helge Spjeldnes, og det ligger at til at kampen om mestertittelen vil stå mellom Haaland og Berthelsen. Trykk her for å se alle løpsresultater (åpner i ny fane). Sammenlagttabeller i alle klasser kommer på: www.solormcklubb.no"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.