Guy Martin vil prøve verdensrekord ... igjen


Guy Martin, ekstrovert roadracer, stuntmann og kanskje det eneste mennesket i verden som snakker en engelsk dialekt selv engelskmenn sliter med å forstå, er en mann med mange jern i ilden. De som har fulgt med i hans eskapader på tv vet at det skal mye til før han sier nei takk (selv om han var klok nok til å la andre forsøke å kjøre Top Gear etter Clarkson & co...) og det siste stuntet er at han skal forsøke å sette hastighetsrekord med en 1000 hesters Triumph "sigar". Det har gått rykter om dette lenge, men nå er det bekreftet fra FIM: Forsøket skal skje på Bonneville Salt Flats (hvor ellers?) denne måneden. Sykkelen han skal bruke er en spesialbygget sak som er 25 fot lang og drives frem av to metanolfyrte, turbomatede Rocket III motorer. I følge den unge mannen selv gleder han seg enormt til å prøve Triumphen på saltslettene og - fortsatt i følge Martin: Triumphs ingeniører har bygget en fantastisk maskin som gir den aller beste muligheten til å slå den gamle rekorden som lyder på 605,62 km/t. Forøvrig går det hete rykter om at Martin igjen er aktuell som programleder i Top Gear. Hvis det skjer vil det bli første gang BBC lager et program med en programleder som må tekstes for at hans egne skal forstå ham. For egen del er vi rimelig sikker på at et Top Gear i regi Guy Martin ville bli en atskillig mer levende affære enn det forgjengerne presterte på slutten...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg