Flathaug: 40 nye poeng på Karlskoga!


Pressemelding, Team Flathaug Racing: "Denne helgen var teamet tilbake på Gelleråsen Motorstadion i Karlskoga for å kjøre det svenske mesterskapet i Superstock 600. Henning var topp tre på fritreningene fredag, men skulle gjerne kjørt raskere. Lørdag startet med regn og det var vått på bakken da førerne kjørte ut for å kvalifisere seg til det første løpet. For første gang i år fikk Henning muligheten til å vise hva han kan på regn, og kjørte inn til raskeste tid og pole position. Løpet startet bra og Henning ledet i to runder før forrige helgs dobbeltvinner, Jesper Pellijeff kjørte forbi og dro ifra. Henning klarte å holde førerne bak et stykke unna, og kjørte inn i mål fire sekunder før Dennis Dragos. På søndag var det «dessverre» fint vær, og Jesper Pellijeff og Dennis Dragos var hakket for raske i kvalifiseringen. Henning startet dermed løpet fra tredje startspor. Løpet startet dårlig og Henning kom ut av første sving som nummer fem. Etter et par runder klarte han å komme seg forbi to førere og kjørte inn til tredjeplass. Dennis Dragos som tok andreplassen ble derimot diskvalifisert i ettertid, så Henning endte opp som nummer to. Alt i alt har det vært en bra helg og Henning føler seg veldig klar før NM-finalen om snaut to uker. Neste SM-løp er på Falkenberg allerede helgen etter!"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg