750 adventurescooter fra Honda?


Hondas modellrekke de senere år har båret sterkt preg av et ønske omn å forsøke å ri to hester samtidig – selv kaller de det cross-over. I praksis betyr det at de bygger maskiner som skal tiltrekke seg kjøpere fra to forskjellige segment. Om de har lykkes med strategien får vær opp til andre å vurdere, men de gir seg i hvert fall ikke!

Nå har den japanske giganten nettopp sluppet en teaservideo som antyder at en adventurescooter, basert på konseptmaskinen "City Adventure Concept" (se bildet), som ble vist på EICMA i fjor høst, er på trappene. Basis for modellen antas å være Hondas 750 parallelltwin motor/chassis konsept som allerede brukes i flere modeller – eksempelvis NC750X.

Det finnes helt sikkert urbane, moteriktige mennesker som ønsker å skaffe seg en aldri så liten anelse Indiana Jones image, men at det finnes folk på landsbygda som kunne tenke seg å ta en slik sak ut på skikkelig adventure terreng så det gjenstår å se. Selv undres vi på hvorfor en byboer skulle ønske å gi avkall på værbeskyttelse, bagasjerom og andre fordeler en tradisjonell urban mobilitetspakke unektelig har.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg