Gamle helter dør aldri


Superbike ser ut til å være et greit sted for Moto GP førere som ikke helt holder mål lenger. I år har Nicki Hayden sin første sesong i serien og neste år får han følge av Marco Melandri. Nå er ikke MM noen nykommer til WSBK – han hadde VM-tittelen i hånden da han kjørte for BMW, men rotet den bort med en rekke fullstendig unødvendige krasj. Etter det har han forsøkt seg i Moto GP, men med katastrofalt dårlig resultat. Men – Ducati har troen på gutten og neste år blir han teamkamerat med Chaz Davies hos Aruba.it Racing Ducati team. Selv sier MM at han har fulgt nøye med på utviklingen i WSBK og at han er overbevist om at Panigale vil passe hans kjørestil aldeles fortreffelig. Vi venter og avventer – det er vel rimelig å tro at han vil trenge noe tid på å få opp fart og feeling igjen. Sist han kjørte en Ducati var i Moto GP i 2008...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg