Indian: Modellåret 2017


Pressemelding, Indian Motorcycle (oversatt og forkortet): "Indian Motorcycle gleder seg over å kunne annonsere modellrekken som gjelder for 2017 (MY17) på markedene i Europa, Midt-østen og Afrika. Hovednyheten er et helt nytt touchscreen "infotainment" (informasjon og underholdning) system som nå blir å finne som standard på Chieftain og Roadmaster. Scout Sixty kan nå leveres i en modifisert A2-utgave. Den eksisterende modellrekken er nå tilgjengelig i en rekke aldri-sett-før fargeskjemaer. I Indian sitt "middels-segment", Scout Sixty og Scout, har man gjort en rekke tekniske oppdateringer: - Bedre utseende for ledningsnettet. - Et redesignet bakre eksosrør - for bedre plass til føttene. - En svingarm lagerdekselet har blitt lagt til på begge sider. - Økt svingradius på styret." (...)

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg