Nytt Hondamuseum i England


Dersom du har vært noenlunde seriøst involvert i å restaurere en klassisk Honda, er det mye sannsynlig at du har vært i kontakt med engelskmannen David Silver.

Opp gjennom årene har han bygget opp et fantastisk delelager til eldre Hondamodeller og det hevdes, med krav på troverdighet, at dersom du bare har en ramme med papirer til f.eks. en Honda CB750 Four kan Silver levere resten av det du trenger for å bygge opp en komplett sykkel.

I tillegg til delelageret har Silver også samlet på Honda og det i en slik grad at han nå har åpnet et museum som sies å være den største samlingen av klassiske japanske sykler utenfor Japan. Totalt dreier det seg om ca 150 sykler og de spenner fra 50-årene og helt inn i 90-tallet. Hos Silver kan du nyte synet av de første Dream-modellene, Cub F-type og alle de andre, helt frem til ikoniske Fireblade. Museet er rett og slett en hyllest til Soichiro Honda - mannen som snudde MC-verdenen på hodet og skapte den moderne motorsykkelen.

I tillegg til utstillingen av motorsykler er der også en 100 meter lang tidslinje som viser detaljer om Hondas sykler – år etter år. I tillegg er der en del skjermer som kjører videoer fra den gamle fabrikken og andre emner knyttet til Hondas MC-historie.

Museumet har fått et helt nytt bygg på samme tomt som Silvers delelager.

Dersom du skulle finne på å ta turen over – og vi anbefaler det sterkt dersom du er interessert i klassikerne fra verdens største MC-fabrikk – må du regne med en inngangsbillett på £10. Dette er latterlig billig for det som er nødt til å være en mektig opplevelse.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg