Mye som klaffet for Sondre


Pressemelding, Sondre “Gekko” Haga:

"I helgas VM-runder i Storbritannia var det mange brikker som falt på plass for Sondre Gilje Haga. Han hadde god flyt, og i store deler av løpene føltes det «sinnssykt bra» . Dessverre var ikke motorsykkelen i like godt slag, og spesielt lørdag ble det en del ekstra prikker på grunn av det. «Lørdag skiftet vi alt unntatt en del, men den tok vi på søndag» sier Sondre. Da er det bra han har plass på Top Trial Team, et av de mest profesjonelle lagene. Her står mekaniker klar for å hjelpe!

I trial vet du aldri hva som møter deg. Denne helga var det gjørme, bakker og løs sand – typisk engelsk altså. 2-3 av de 12 seksjonene var veldig vanskelige sier Sondre, og det kan nok stemme: han har 62 prikker og 45 av dem kom i seksjon 3,6 og 9 mens de øvrige 3 x 9 seksjonene bare bidro med 17 prikker til sammen. Her ble de dessverre en feil – en femmer som kostet Sondre 4. plasser på lista slik at det ble 16.plass etter at han lenge lå an til topp 12.

Nå er det 2 ukers pause, deretter går det slag i slag med EM i Tsjekkia, VM i Italia og Nordisk Mesterskap i Finland.

Sondre har ikke selv vært helt fornøyd de siste løpene, men landslagssjefen har likt det han så: Sondre er tatt ut blant de fire på laget som skal representere Norge i Nordisk Mesterskap i august, og er også i troppen til lag-VM i september."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg